sâmbătă, 10 martie 2012

Recomandarea saptamanii 1: Spiral Direct

Astazi am primit un plic mare in casura postala. Habar nu aveam ce poate fi dar cand am ajuns acasa l-am deschis si era catalogul de la Spiral Direct . A ajuns in mai putin de 3 zile si a fost gratuit, asa ca daca il doriti tot ce trebuie este sa va faceti  cont pe site si sa  bifati optiunea " Send Catalogue". L-am studiat aproape o ora si tot nu m-am hotarat ce as dori sa comand. 


Spiral Direct sunt un brand care comercializaza haine, specializat in heavy metal si gothic fashion, cu haine atat pentru femei, cat si pentru barbati. Cred ca multi sunteti familializati cu el, deoarece mai multi distribuitori  din Romania  cu acest specific vand haine de la ei.


Colectiile includ tot ce va puteti imagina in materie de imbracaminte si nu numai: o multime de modele de tricouri pentru baieti cu design gothic, fantasy, horror, tribal sau fetish, camasi, tricouri fara maneca, cu maneca lunga, pantaloni, jachete, etc.
Pentru fete puteti gasi tricouri si bluze putin mai elegante, rochii, cateva modele de corsete, fuste . Mie mi-au placut in mod special rochiile de la ei, au un design foarte simplu doar foarte de efect. 
Ba chiar au si o colectie pentru copii :) Plus perne, lenjerii de pat, cani, ceasuri, genti,brichete. 


Daca doriti sa comandati ceva eu va pot ajuta in caz ca nu va descurcati. Doar trimiteti-mi un mail la darkest.sunset@yahoo.com.


Siteul este acesta : Spiral Direct
Va arat si cateva poze cu lucrusoarele ce mi-au placut cel mai mult: 
 


















Un comentariu: