marți, 1 ianuarie 2013

Happy New Year!

Știu ca am cam abandonat blogul dar mi-am promis ca anul acesta voi încerca sa scriu mai mult și sa postez și aici multe produse frumoase, nu doar pe Facebook.
De asemenea, voi încerca sa scriu mai multe articole și recomandări pentru magazine online :)


Momentan am renunțat sa aduc corsete cu balene de plastic, deoarece am observat ca ajung foarte greu, câteodată trec și 2 luni pana sa ajungă în Romania, și știu ca nimănui nu ii convine sa aștepte atât de mult. Un alt motiv ar fi și faptul ca pozele de obicei nu corespund cu realitatea în cazul acestora, de multe ori fiind mai scurte în realitate decât în imagini, iar balenele de susținere sunt de plastic și nu susțin asa cum ar trebui...Un corset adevarat ar trebui sa aibă balele de otel și sa reducă talia considerabil, și am observat ca acestea nu prea își fac treaba. :) Asa ca e cel mai bine sa îmi fac un stoc, sa le fotografiez eu iar apoi sa le pun la vânzare  cu imagini reale și cu descrieri complete.

Bineînțeles, dacă aveți nevoie de unul și sunteți dispuse sa așteptați ceva timp, se poate comanda, numai sa îmi  spuneți, sa va dau dimensiunile si lungimea exacta.

Cele doua corsete de mai jos se pot aduce, și ajung cam intr-o luna de zile. Au 12 balele de susținere de metal, sunt captusite cu bumbac pe interior, reduc talia cu pana la 10 cm, iar lungimea lor este de 41 cm, sunt de o calitate mult mai buna decât celelalte. Daca doriți sa le comandați puteți trimite mail la darkest.suntset@yahoo.com







P.S: Daca va e mai simplu, toate produsele sunt listate pe pagina de facebook:
https://www.facebook.com/larra.shop

P.s 2: Happy New Year!


Un comentariu: